2 Jenis Pendapatan Royal Q

2 Jenis Pendapatan Royal Q

Ramai yang sedia maklum, Royal Q ni terdapat affiliate program yang disediakan untuk ahli-ahli menjana pendapatan tambahan. Bukan sekadar trade semata-mata

Untuk mereka yang kurang modal untuk permulaan menggunakan Royal Q, cara ini salah satu yang perlu dipraktikkan kerana anda tidak akan rugi apa-apa

Royal Q Rewarding Program ni adalah khusus untuk mereka yang inginkan pendapatan super lumayan tanpa mengharapkan profit daripada trade semata-mata. Membina networking adalah kunci kepada program ini dimana setiap ahli mempunyai peluang untuk mendapatkan keuntungan tambahan yang secara kolektifnya lebih lumayan dan tidak terjangka. Saya ada postkan keterangan lengkap mengenai Royal Q Rewarding Program ini disini

Kebanyakan pengguna yang memiliki pendapatan puluhan ribu ringgit sehari pada hari ini mendapat laba profit yang unlimited hasil dari Program Rewarding ini. Maka, tidak hairan jika mereka mampu menambah modal trade sehingga jutaan ringgit. Bukan kerana mereka semulajadinya sudah kaya, tetapi kebanyakannya mendapat suntikan daripada profit lumayan yang disediakan pada program ini

Bagi yang malas untuk table talk atau convince prospek (majoriti), mereka tetap senang dengan profit konsisten yang diberikan Royal Q setiap hari. Ada yang pump sehingga RM500,000, RM100,000, RM80,000 dan betul2 goyang kaki TANPA RISIKO dan menikmati 3%-10% keuntungan setiap hari.

Sebenarnya tidak menjadi masalah untuk anda menjadi mana-mana satu golongan diatas.. Tepuk poket tanya selera.

Risiko Trade Dengan Royal Q

Risiko Trade Dengan Royal Q

Tipikal orang kita ini mudah dibaca. Walaupun dah banyak berubah sejak dari dahulu, tetapi majoritinya masih dibendung oleh tipikal yang sama termasuk saya sendiri. Kita sangat suka dengan bisnes yang cepat dapatkan hasil atau hasil lumayan dalam masa yang singkat dan paling penting tidak mahu sakit kepala. Itu realiti. Bukan tidak ada tetapi sangat sedikit kerana hukum kehidupan tetap tidak berubah iaitu “tidak senang menjadi senang tetapi tidak susah untuk menjadi susah. Hukum ini akan tetap kekal sampai bila-bila kerana aturannya seperti itu.

Orang kita banyak duit. Dalam mulut tak berhenti cakap tak ada duit. Sebenarnya kita ada sahaja duit. Tetapi sayangnya kita kepada duit tak boleh buat main. Sebab itu ramai yang termenung panjang kalau diajak buat bisnes real seperti kedai makan, berniaga kontrak, buka perniagaan IKS dan sebagainya. Bukan sahaja kita tak biasa dengan selok belok perniagaan tu malah sifat takut rugi itu sangat tebal memandangkan kita mungkin menghadapi kesukaran untuk mengumpulkan duit yang sedia ada. Sebab itu ramai orang kita yang lebih suka memilih bisnes yang tak banyak kena fikir, kurang risiko dan tak banyak kena keluar modal tetapi untungnya lumayan

Royal Q adalah jawapannya. Ya..

Bisnes yang ada di Malaysia sekarang banyak yang bagi pulangan lumayan, modal yang x banyak tetapi risiko sangat tinggi. Beberapa hari yang lepas kecoh kat media tentang geng2 pelaburan Bitcoin yang kerugian jutaan ringgit sebab terpedaya dengan janji pulangan 1% setiap hari. Khabarnya dikelolakan oleh sebuah syarikat yang mendakwa melakukan mining bitcoin. Lepas beberapa bulan hilang seperti angin. Itu satu contoh. Kalau nak listkan sampai subuh tak habis.

Royal Q Zero Risiko

Trade crypto ni tak sama macam trade Forex. Dalam forex kita akan jual beli sesebuah matawang tu dengan mendapat keuntungan daripadanya. Modal yang kita masukkan ke dalam akaun broker akan digunakan untuk jual atau beli matawang tu mengikut signal dan analisis yang kita buat sendiri. Kalau harga jatuh ketika kita set untuk membeli maka, hanguslah duit kita begitu sahaja. Begitu juga jika harga naik ketika kita set untuk menjual . Kita tak akan dapat simpan duit yang kita beli itu

Tetapi dengan trade crypto, kita hanya akan membeli sesuatu Crypto itu pada kadar semasa dan menjualnya semula ketika harga naik. Setiap crypto yang kita beli itu akan disimpan dalam wallet Binance atau Houbi (Spot) dan digagangkan secara berasingan oleh Royal Q. Royal Q tidak menyimpan wang crypto anda, tetapi disimpan didalam wallet Houbi dan Binance pada ruangan Spot yang berfungsi untuk diperdagangkan.

Jadi jika harga crypto tidak naik, anda tetap ada kuantiti crypto tersebut dan risiko kehilangan modal anda boleh dikatakan ZERO sama sekali. Sehinggalah Crypto yang anda beli itu naik harganya, maka Robot AI Royal Q ini akan melakukan proses menjual yang memberikan keuntungan kepada anda mengikut setting yang telah ditetapkan

Terdapat 50++ Cryptocurrency yang terdapat di Binance dan Houbi dan anda boleh trade seberapa banyak crypto yang ada mengikut kesesuaian modal anda. Tidak semua crypto yang jatuh pada satu-satu masa dan naik pada satu-satu masa. Dan sejarah trend untuk matawang Crypto ini sentiasa meroket dari masa ke semasa. Disinilah kunci kenapa ramai yang sudah menjalani kehidupan selesa dengan Royal Q ini

Konsisten

Waktu mula-mula saya masuk dahulu sekitar bulan April, harga crypto boleh dikatakan agak agresif dengan peningkatan harga yang agak gila. Pada masa tu ramai yang dapat sehingga 40%-50% sehari dan trend itu berterusan sehingga sebulan lebih. Kemudian trend global utk crypto agak suram sedikit tetapi masih boleh maintain keuntungan sekitar 5% ke 10% sehari. Masih banyak. Kalau dihitungkan pada masa tu masih boleh dapat sekitar 150% setiap bulan. Ini kenyataan. Anda boleh rujuk kepada mana-mana ahli yang sudah daftar pada ketika itu. Kini fasa tersebut datang lagi dan anda tidak sepatutnya tunggu lagi kerana peluang untuk mendapat 30%-40% sehari sudah terbukti muncul semula. Memang kedengaran agak melampau atau good to be true, tetapi itu lah kenyataannya.

Anda tidak membayar kepada sesiapa.. anda membayar lesen robot kepada Royal Q dan modal anda diletakkan didalam Houbi atau Binance!!

Binance dan Houbi adalah salah satu platform dan wallet crypto yang terbesar didunia. Apa lagi yang anda fikirkan?

Bagi saya, tidak perlu modal yang besar, hanya 100 200 USD sudah memadai. Kumpul profit sedikit demi sedikit. Dapat $3 atau $5 sehari pun x mengapa. Sebulan sudah $150. Keluarkan profit setiap hari atau bulan dan guna untuk hidup seharian..Siapa nak bagi?

Royal Q Rewarding Program

Royal Q Rewarding Program

APA ITU ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Salah satu yang menyebabkan robot Royal Q ini menjadi fenomena adalah kerana program affiliate yang disediakan pihak Royal Q yang dikenali sebagai ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Komisyen affiliate untuk pendaftaran, profit berkumpulan, kumulatif reward dan sebagainya seperti yang terdapat didalam plan mereka adalah lebih kurang sama dengan mana-mana broker forex yang ada di dunia ini.

Cuma perbezaannya, PLAN yang mereka sediakan sedikit berbeza dan lebih menarik untuk menggalakkan penyertaan ahli-ahli baru kerana mempunyai Level hiraki sampai ke 6 lapis. Ala-ala MLM jugak.  

Untuk bagi faham dengan jelas, saya sertakan dua video penerangan ringkas dan lengkap mengenai plan yang disediakan oleh Royal Q ini. Memang padu !! Tak susah pun sebenarnya nak capai.. Boleh tengok salah satu

Macamana? senang je kan

Panduan Lengkap Daftar Royal Q (A Sampai Z)

pendaftaran royal q

Panduan Lengkap Daftar Royal Q (A Sampai Z)

PANDUAN LENGKAP PENDAFTARAN DAN PENGGUNAAN ROYAL Q

pendaftaran royal q

Video dibawah diterangkan dengan lengkap panduan pendaftaran Royal Q ini sehingga anda berjaya melakukan trade.

LINK PENDAFTARAN ROYAL Q
https://raqsy.com/s/AMW9R

LINK PENDAFTARAN HOUBI
https://www.huobi.com/en-us/topic/double-reward/?invite_code=9n693223 


TUTORIAL dibawah adalah tutorial lengkap merangkumi PENDAFTARAN ROYAL QHOUBI, ACTIVATION dan BINDING HOUBI. Sila ikuti step by step sehingga habis. Untuk link pendaftaran Royal Q dan Houbi anda boleh gunakan pautan yang diberikan diatas. Lain2 sama sahaja

TUTORIAL DAFTAR ROYALQ, HOUBI, ACTIVATION DAN BINDING

Pecahan Step Tutorial Diatas

STEP 1: LINK DAFTAR ROYAL Q = 0:44
STEP 2: DAFTAR ROYAL Q = 0:57
STEP 3: INSTALL ROYAL Q APP = 2:16
STEP 4: LOGIN DAN VERIFY ROYAL Q = 2:50
STEP 5: LINK DAFTAR HOUBI PRO = 3:10
STEP 6: DAFTAR HOUBI PRO = 3:33
STEP 7: INSTALL HOUBI PRO APP = 5:14
STEP 8: VERIFY HOUBI PRO = 5:41
STEP 9: DEPOSIT USDT KE DALAM HOUBI PRO = 6:36
STEP 10:TRANSFER USDT DARI FIAT KE EXCHANGE = 12:24
STEP 11:TRANSFER $120 USDT DARI HOUBI KE ROYAL Q = 14:08
STEP 12: API BINDING ROYAL Q DAN HOUBI = 19:07

Setelah anda selesai ikut semua panduan diatas, ini bermakna akan Royal Q anda sudah siap untuk digunakan dan anda akan telah bersedia untuk melakukan trading automatik sekaligus mula menjana pendapatan.

Tutorial dalam video diatas juga menunjukkan dengan jelas cara membeli USDT yang akan digunakan untuk robot ini trade nanti.BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN TRADE?

Bagi mereka yang masih pening macamana nak trade selepas dah siap semua step diatas; senang sahaja kerana semua pertanyaan anda ada dalam video tutorial tu1.  Ikut step 9 dan 10 pada video diatas iaitu dengan buat pembelian USDT dan exchange dari FIAT ke SPOT wallet. Sila rujuk semula. Trade anda akan berjalan berdasarkan jumlah yang ada pada SPOT tersebut. Makin besar spot makin besar keuntungannya 2. So, lepas dah ada USDT kat SPOT, baru lah boleh untuk mula trade atau masuk position. Video kat bawah ni ada ditunjukkan dengan jelas. Sebenarnya banyak lagi tutorial kat Youtube yang menggunakan setting berbeza-beza, tetapi cukup saya sertakan video ini sebagai panduan kita semua

START TRADING

Macamana, senang je kan?

3. Untuk yang pemalas macam saya, ada satu feature COPY TRADE yang di panggil CIRCLE disediakan tanpa perlu kita pening fikir nak setting apa-apa. Just follow apa yang geng2 tok guru buat dalam tu

CARA UNTUK COPY TRADE