Royal Q Rewarding Program

Royal Q Rewarding Program

APA ITU ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Salah satu yang menyebabkan robot Royal Q ini menjadi fenomena adalah kerana program affiliate yang disediakan pihak Royal Q yang dikenali sebagai ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Komisyen affiliate untuk pendaftaran, profit berkumpulan, kumulatif reward dan sebagainya seperti yang terdapat didalam plan mereka adalah lebih kurang sama dengan mana-mana broker forex yang ada di dunia ini.

Cuma perbezaannya, PLAN yang mereka sediakan sedikit berbeza dan lebih menarik untuk menggalakkan penyertaan ahli-ahli baru kerana mempunyai Level hiraki sampai ke 6 lapis. Ala-ala MLM jugak.  

Untuk bagi faham dengan jelas, saya sertakan dua video penerangan ringkas dan lengkap mengenai plan yang disediakan oleh Royal Q ini. Memang padu !! Tak susah pun sebenarnya nak capai.. Boleh tengok salah satu

Macamana? senang je kan

Panduan Lengkap Daftar Royal Q (A Sampai Z)

pendaftaran royal q

Panduan Lengkap Daftar Royal Q (A Sampai Z)

PANDUAN LENGKAP PENDAFTARAN DAN PENGGUNAAN ROYAL Q

pendaftaran royal q

Video dibawah diterangkan dengan lengkap panduan pendaftaran Royal Q ini sehingga anda berjaya melakukan trade.

LINK PENDAFTARAN ROYAL Q
https://raqsy.com/s/AMW9R

LINK PENDAFTARAN HOUBI
https://www.huobi.com/en-us/topic/double-reward/?invite_code=9n693223 


TUTORIAL dibawah adalah tutorial lengkap merangkumi PENDAFTARAN ROYAL QHOUBI, ACTIVATION dan BINDING HOUBI. Sila ikuti step by step sehingga habis. Untuk link pendaftaran Royal Q dan Houbi anda boleh gunakan pautan yang diberikan diatas. Lain2 sama sahaja

TUTORIAL DAFTAR ROYALQ, HOUBI, ACTIVATION DAN BINDING

Pecahan Step Tutorial Diatas

STEP 1: LINK DAFTAR ROYAL Q = 0:44
STEP 2: DAFTAR ROYAL Q = 0:57
STEP 3: INSTALL ROYAL Q APP = 2:16
STEP 4: LOGIN DAN VERIFY ROYAL Q = 2:50
STEP 5: LINK DAFTAR HOUBI PRO = 3:10
STEP 6: DAFTAR HOUBI PRO = 3:33
STEP 7: INSTALL HOUBI PRO APP = 5:14
STEP 8: VERIFY HOUBI PRO = 5:41
STEP 9: DEPOSIT USDT KE DALAM HOUBI PRO = 6:36
STEP 10:TRANSFER USDT DARI FIAT KE EXCHANGE = 12:24
STEP 11:TRANSFER $120 USDT DARI HOUBI KE ROYAL Q = 14:08
STEP 12: API BINDING ROYAL Q DAN HOUBI = 19:07

Setelah anda selesai ikut semua panduan diatas, ini bermakna akan Royal Q anda sudah siap untuk digunakan dan anda akan telah bersedia untuk melakukan trading automatik sekaligus mula menjana pendapatan.

Tutorial dalam video diatas juga menunjukkan dengan jelas cara membeli USDT yang akan digunakan untuk robot ini trade nanti.BAGAIMANA UNTUK MEMULAKAN TRADE?

Bagi mereka yang masih pening macamana nak trade selepas dah siap semua step diatas; senang sahaja kerana semua pertanyaan anda ada dalam video tutorial tu1.  Ikut step 9 dan 10 pada video diatas iaitu dengan buat pembelian USDT dan exchange dari FIAT ke SPOT wallet. Sila rujuk semula. Trade anda akan berjalan berdasarkan jumlah yang ada pada SPOT tersebut. Makin besar spot makin besar keuntungannya 2. So, lepas dah ada USDT kat SPOT, baru lah boleh untuk mula trade atau masuk position. Video kat bawah ni ada ditunjukkan dengan jelas. Sebenarnya banyak lagi tutorial kat Youtube yang menggunakan setting berbeza-beza, tetapi cukup saya sertakan video ini sebagai panduan kita semua

START TRADING

Macamana, senang je kan?

3. Untuk yang pemalas macam saya, ada satu feature COPY TRADE yang di panggil CIRCLE disediakan tanpa perlu kita pening fikir nak setting apa-apa. Just follow apa yang geng2 tok guru buat dalam tu

CARA UNTUK COPY TRADE