Risiko Trade Dengan Royal Q

Risiko Trade Dengan Royal Q

Tipikal orang kita ini mudah dibaca. Walaupun dah banyak berubah sejak dari dahulu, tetapi majoritinya masih dibendung oleh tipikal yang sama termasuk saya sendiri. Kita sangat suka dengan bisnes yang cepat dapatkan hasil atau hasil lumayan dalam masa yang singkat dan paling penting tidak mahu sakit kepala. Itu realiti. Bukan tidak ada tetapi sangat sedikit kerana hukum kehidupan tetap tidak berubah iaitu “tidak senang menjadi senang tetapi tidak susah untuk menjadi susah. Hukum ini akan tetap kekal sampai bila-bila kerana aturannya seperti itu.

Orang kita banyak duit. Dalam mulut tak berhenti cakap tak ada duit. Sebenarnya kita ada sahaja duit. Tetapi sayangnya kita kepada duit tak boleh buat main. Sebab itu ramai yang termenung panjang kalau diajak buat bisnes real seperti kedai makan, berniaga kontrak, buka perniagaan IKS dan sebagainya. Bukan sahaja kita tak biasa dengan selok belok perniagaan tu malah sifat takut rugi itu sangat tebal memandangkan kita mungkin menghadapi kesukaran untuk mengumpulkan duit yang sedia ada. Sebab itu ramai orang kita yang lebih suka memilih bisnes yang tak banyak kena fikir, kurang risiko dan tak banyak kena keluar modal tetapi untungnya lumayan

Royal Q adalah jawapannya. Ya..

Bisnes yang ada di Malaysia sekarang banyak yang bagi pulangan lumayan, modal yang x banyak tetapi risiko sangat tinggi. Beberapa hari yang lepas kecoh kat media tentang geng2 pelaburan Bitcoin yang kerugian jutaan ringgit sebab terpedaya dengan janji pulangan 1% setiap hari. Khabarnya dikelolakan oleh sebuah syarikat yang mendakwa melakukan mining bitcoin. Lepas beberapa bulan hilang seperti angin. Itu satu contoh. Kalau nak listkan sampai subuh tak habis.

Royal Q Zero Risiko

Trade crypto ni tak sama macam trade Forex. Dalam forex kita akan jual beli sesebuah matawang tu dengan mendapat keuntungan daripadanya. Modal yang kita masukkan ke dalam akaun broker akan digunakan untuk jual atau beli matawang tu mengikut signal dan analisis yang kita buat sendiri. Kalau harga jatuh ketika kita set untuk membeli maka, hanguslah duit kita begitu sahaja. Begitu juga jika harga naik ketika kita set untuk menjual . Kita tak akan dapat simpan duit yang kita beli itu

Tetapi dengan trade crypto, kita hanya akan membeli sesuatu Crypto itu pada kadar semasa dan menjualnya semula ketika harga naik. Setiap crypto yang kita beli itu akan disimpan dalam wallet Binance atau Houbi (Spot) dan digagangkan secara berasingan oleh Royal Q. Royal Q tidak menyimpan wang crypto anda, tetapi disimpan didalam wallet Houbi dan Binance pada ruangan Spot yang berfungsi untuk diperdagangkan.

Jadi jika harga crypto tidak naik, anda tetap ada kuantiti crypto tersebut dan risiko kehilangan modal anda boleh dikatakan ZERO sama sekali. Sehinggalah Crypto yang anda beli itu naik harganya, maka Robot AI Royal Q ini akan melakukan proses menjual yang memberikan keuntungan kepada anda mengikut setting yang telah ditetapkan

Terdapat 50++ Cryptocurrency yang terdapat di Binance dan Houbi dan anda boleh trade seberapa banyak crypto yang ada mengikut kesesuaian modal anda. Tidak semua crypto yang jatuh pada satu-satu masa dan naik pada satu-satu masa. Dan sejarah trend untuk matawang Crypto ini sentiasa meroket dari masa ke semasa. Disinilah kunci kenapa ramai yang sudah menjalani kehidupan selesa dengan Royal Q ini

Konsisten

Waktu mula-mula saya masuk dahulu sekitar bulan April, harga crypto boleh dikatakan agak agresif dengan peningkatan harga yang agak gila. Pada masa tu ramai yang dapat sehingga 40%-50% sehari dan trend itu berterusan sehingga sebulan lebih. Kemudian trend global utk crypto agak suram sedikit tetapi masih boleh maintain keuntungan sekitar 5% ke 10% sehari. Masih banyak. Kalau dihitungkan pada masa tu masih boleh dapat sekitar 150% setiap bulan. Ini kenyataan. Anda boleh rujuk kepada mana-mana ahli yang sudah daftar pada ketika itu. Kini fasa tersebut datang lagi dan anda tidak sepatutnya tunggu lagi kerana peluang untuk mendapat 30%-40% sehari sudah terbukti muncul semula. Memang kedengaran agak melampau atau good to be true, tetapi itu lah kenyataannya.

Anda tidak membayar kepada sesiapa.. anda membayar lesen robot kepada Royal Q dan modal anda diletakkan didalam Houbi atau Binance!!

Binance dan Houbi adalah salah satu platform dan wallet crypto yang terbesar didunia. Apa lagi yang anda fikirkan?

Bagi saya, tidak perlu modal yang besar, hanya 100 200 USD sudah memadai. Kumpul profit sedikit demi sedikit. Dapat $3 atau $5 sehari pun x mengapa. Sebulan sudah $150. Keluarkan profit setiap hari atau bulan dan guna untuk hidup seharian..Siapa nak bagi?