Royal Q Rewarding Program

Royal Q Rewarding Program

APA ITU ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Salah satu yang menyebabkan robot Royal Q ini menjadi fenomena adalah kerana program affiliate yang disediakan pihak Royal Q yang dikenali sebagai ROYAL Q REWARDING PROGRAM

Komisyen affiliate untuk pendaftaran, profit berkumpulan, kumulatif reward dan sebagainya seperti yang terdapat didalam plan mereka adalah lebih kurang sama dengan mana-mana broker forex yang ada di dunia ini.

Cuma perbezaannya, PLAN yang mereka sediakan sedikit berbeza dan lebih menarik untuk menggalakkan penyertaan ahli-ahli baru kerana mempunyai Level hiraki sampai ke 6 lapis. Ala-ala MLM jugak.  

Untuk bagi faham dengan jelas, saya sertakan dua video penerangan ringkas dan lengkap mengenai plan yang disediakan oleh Royal Q ini. Memang padu !! Tak susah pun sebenarnya nak capai.. Boleh tengok salah satu

Macamana? senang je kan