The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Rantaian Cronos crypto.com Mencecah Hampir $1B dalam TVL Apabila Token Meroket 350%

Rantaian Cronos crypto.com Mencecah Hampir $1B dalam TVL Apabila Token Meroket 350%

Bulan ini merupakan bulan yang hebat untuk Crypto.com, sebuah pertukaran mata wang Crypto terbesar keempat di dunia.

CRO, token asli syarikat, meningkat 350% dalam tempoh 30 hari lalu dan mencapai paras tertinggi sebanyak $0.96 pada 24 Nov.

Apakah penyumbang utama peningkatan ini? DeFi. Mainnet Beta Cronos, sebuah blockchain yang serasi dengan Ethereum, disiarkan secara langsung pada 8 Nov.

Cronos dibina di atas SDK Cosmos dan menggunakan mekanisme konsensus Proof of Authority (PoA). Keserasiannya dengan EVM membolehkan pemindahan aplikasi dengan mudah daripada Ethereum. Ia juga menyokong protokol Inter Blockchain Communications (IBC), yang menyediakan bridge kepada ekosistem Cosmos.

Total Value Locked (TVL) pada Cronos telah mencecah $954M dalam tempoh dua minggu sejak ia dilancarkan.

TVL dikuasai oleh VVS Finance, sebuah Decentralized Exchange (DEX) yang bercabang daripada Pancakeswap, yang mempunyai $700M, atau 73%.

Pertumbuhan yang pesat boleh dikatakan luar biasa memandangkan pada masa ini tiada bridge yang berfungsi antara Cronos dan Ethereum atau mana-mana block chain lain. Pengguna hanya boleh memindahkan aset kepada Cronos daripada bursa Crypto.com dan syarikat rantaian Crypto.org.

Menarik untuk melihat sama ada Cronos terus mendapat daya tarikan setelah bersatu dengan DeFi yang lain. Bridge ke Ethereum dijangka akan siap tidak lama lagi, menurut laman web bridge rasmi.

Crypto.com telah meningkatkan usaha pemasarannya dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

Pada bulan Oktober, ia memulakan kempen iklan yang menampilkan pelakon Hollywood Matt Damon.

Itu diikuti dengan perjanjian hak penamaan $700M untuk Pusat Staples Los Angeles, yang kini akan dikenali sebagai Arena Crypto.com.

Bakal pembina di Cronos boleh memohon geran daripada dana EVM $100M yang menawarkan sehingga $1M bagi setiap projek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.