The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Ramalan Harga Cardano – Bolehkah ADA Mencecah $3 Pada 2022?

Ramalan Harga Cardano – Bolehkah ADA Mencecah $3 Pada 2022?

Berikutan kemas kini penting pada September 2021 yang termasuk pelaksanaan fungsi kontrak pintar, rangkaian Cardano (ADA) dapat berkembang dan berjalan pada kadar yang lebih pantas berbanding sebelum ini.

Sejak itu, beberapa peristiwa penting telah tercapai pada rangkaian itu dalam beberapa bulan kebelakangan ini, kerana pembangunan pada blockchain telah dipercepatkan.

Sememangnya, blockchain Cardano telah menyaksikan pertumbuhan yang ketara sepanjang tahun lepas, seperti yang ditunjukkan oleh peningkatan dalam jumlah wallet yang memegang ADA apabila lebih ramai pelabur berusaha untuk membeli Cardano, sebagai tambahan kepada peningkatan bilangan kontrak pintar yang ditambahkan pada rangkaian, antara lain.

Statistik Pasaran Terkini Cardano (ADA).

Pada masa ini, ADA berada di kedudukan ke-7 mengikut jumlah had pasaran dan didagangkan pada $1.06, turun 1.19% pada hari tersebut dan 8.13% pada minggu lepas, menurut statistik CoinMarketCap.

Coin decentralized itu kini mempunyai penilaian pasaran sebanyak $35.6 bilion, tetapi ia masih lebih separuh daripada $94 bilion yang dicapai pada 2 September, menimbulkan isu sama ada ADA akan dapat melantun semula ke tahap sedemikian pada 2022.

Dinamik Harga Cardano

Khususnya, bull Cardano mahu melihat ADA kembali ke paras tertinggi September pada $2.96, namun pada masa ini, ia kelihatan jauh di hadapan walaupun perkembangan positif dalam rantaian.

Baru-baru ini, Finbold melaporkan bahawa Cardano berada pada harga paling rendah nilainya dalam hampir dua tahun. Khususnya, penunjuk Market Value to Realized Value (MVRV), yang dikongsi oleh penganalisis crypto terkemuka Ali Martinez, mendedahkan Cardano kelihatan di bawah nilai pada dagangan pada $1.19 pada masa itu.

Martinez tweet,

“Cardano tidak begitu rendah nilainya sejak nahas COVID pada Mac 2020! MVRV 365D (mengukur P/L address yang memperoleh $ADA dalam 365 hari yang lalu) mencadangkan bahawa pemegang ADA mengalami kerugian purata sebanyak -26%.”

Malah, rantaian Proof-of-Stake (PoS) terbesar tidak pernah dipandang rendah sejak nahas crypto yang dicetuskan oleh wabak COVID19 pada Mac 2020.

Nisbah MVRV boleh digunakan untuk menentukan sama ada harga mata wang kripto sesuai atau tidak apabila harga aset itu dibandingkan dengan nilai sebenar. Metrik ini digunakan sebagai penunjuk yang berdiri sendiri dalam pasaran mata wang kripto untuk menentukan puncak dan bahagian bawah pasaran. Berdasarkan data sebelumnya, penunjuk dianggap boleh dipercayai dan tepat.

Memandangkan penunjuk penting ini meneliti purata untung atau rugi address lalu yang memperoleh Cardano, secara umum diterima bahawa semakin rendah nisbah MVRV, semakin tinggi kemungkinan kenaikan harga.

Cardano Melihat Lonjakan Dalam Masa Yang Akan Datang

Pada 16 Februari, penganalisis kripto terkemuka itu juga melaporkan lonjakan ketara dalam aktiviti dalam rantaian untuk blockchain Cardano. Dalam kes ini, Martinez menekankan:

“Jumlah address harian baharu yang dibuat pada rangkaian ADA melonjak sebanyak 167% untuk mencapai 112.5K address. Peningkatan yang berterusan dalam metrik ini secara amnya mendahului lonjakan dalam turun naik harga ADA.”

Terutamanya, Cardano telah menambah lebih 9,000 wallet secara purata setiap hari pada 2022 setakat Februari.

Walaupun begitu, apabila memerhatikan sentimen pasaran umum di sekitar Cardano menggunakan metrik pada IntoTheBlock, mood keseluruhan terhadap ADA menggunakan on-chain signals, exchange signals, dan derivatives ialah ‘Mostly bearish.’

Bolehkah ADA Memperoleh Semula $3?

Secara keseluruhannya, harga Cardano mungkin pulih, atau mungkin akan melebihi paras tertinggi sepanjang masa pada 2022, memandangkan peningkatan dalam penggunaan mata wang kripto.

Pada asasnya, Cardano berkembang pesat sebagai rangkaian. Pada tahun 2022, ia telah mencapai tiga pencapaian penting, yang paling terkini ialah penyiapan 30 juta transaksi tanpa berlaku satu penggodaman atau gangguan.

Pencapaian transaksi baru- baru ini adalah sejajar dengan ramalan peningkatan aktiviti rangkaian Cardano hasil daripada peningkatan penerimaan.

Sementara itu, keupayaan kontrak pintar yang akan di-enable pada September 2021 sudah pun menunjukkan kejayaan dengan Plutus (platform kontrak pintar berasaskan Cardano) sejak bilangan kontrak pintar berasaskan Cardano yang dihasilkan di Plutus mencecah paras 1,000 pada 27 Januari.

Pada masa yang sama, blokchainCardano menarik bilangan pengguna baharu yang semakin meningkat, termasuk institusi kewangan dan pembangun app- app decentralized.

Pada akhirnya, pelabur menumpukan perhatian kepada kemungkinan kenaikan ADA selepas token mengalami lebih banyak turun naik sejajar dengan kemerosotan pasaran keseluruhan. Jika Bitcoin boleh mengekalkan satu lagi tahap prestasinya, ADA mungkin akan mengikutinya.

Sebelum percubaan mencecah $3, Cardano mahu pembeli bersatu; pemulihan daripada tahap rintangan $1.19 mungkin melancarkan rally yang kukuh. Jika rally itu berjaya menolak ADA kembali melebihi $1.60, ia mungkin menandakan permulaan peningkatan baharu yang boleh membawanya kembali ke paras $2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.