The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Pembangun Teras Dogecoin Berundur Daripada Projek

Pembangun Teras Dogecoin Berundur Daripada Projek

Pembangun teras Yayasan Dogecoin, Ross Nicoll telah mengumumkan bahawa beliau akan berundur daripada projek itu kerana terlalu ‘stress‘.

Nicoll menyatakan bahawa dia diliputi tekanan dan kemungkinan konflik kepentingan. Dia menyatakan bahawa konflik itu mungkin timbul kerana majikan kerja hariannya beralih ke adegan blockchain.

Bagaimanapun, Nicoll berkata bahawa dia akan kekal sebagai penasihat kepada Dogecoin bagi memastikan peralihan yang lancar, untuk 4 hingga 8 minggu yang akan datang.

Nicoll menambah bahawa walaupun menyumbang kepada pertumbuhan Dogecoin, kebimbangan utama adalah daripada entiti pihak ketiga yang tidak diketahui yang mendakwa sebagai pembangun teras coin meme.

Beliau menyatakan bahawa beberapa trademarks sedang didaftarkan di bawah Dogecoin yang merupakan cabaran utama pada tahun 2021. Nicoll menambah bahawa komuniti Dogecoin harus bekerjasama untuk mengelakkan yayasan itu daripada didedahkan kepada risiko undang-undang.

“Yayasan beroperasi dalam persekitaran yang sangat mencabar, di mana setiap langkah proses mudah adalah jauh lebih kompleks daripada yang sepatutnya, tetapi ia sedang bergerak ke hadapan,” kata Nicoll.

Sejak menjadi terkenal tahun lepas, Dogecoin telah menerima kritikan kerana kekurangan utiliti. Walau bagaimanapun, dengan minat yang semakin meningkat daripada pelabur, pemaju memulakan usaha menambah baik rangkaian untuk meningkatkan lagi penerimaan.

Salah satu perkembangan utama ialah peralihan kepada teknologi Proof-of-Stake yang cekap tenaga. Co- Founder Ethereum Vitalik Buterin mendedahkan bahawa dia sedang membantu coin meme itu dengan peralihan ke arah PoS.

Populariti coin itu diserlahkan oleh statistik yang menunjukkan lebih banyak negara menerima Dogecoin. Sehingga Disember 2021, Amerika Syarikat disenaraikan sebagai negara paling pro-Dogecoin di dunia. Kira-kira 31.6% pemegang mata wang kripto di A.S. memiliki coin tersebut. Australia menduduki tempat ke-2 pada 29% diikuti Norway dengan 27.4%.

Harga DOGE

Dogecoin tidak terlepas daripada volatility pasaran crypto yang telah menjejaskan kebanyakan aset. Mengikut masa akhbar, token itu didagangkan pada $0.13, dengan kerugian melebihi 11% dalam 7 hari yang lalu.

Walaupun ‘hype‘ sekitar coin meme nampaknya telah reda, Dogecoin masih menyasarkan satu lagi faktor perbankan rekod tinggi seperti peningkatan penerimaan.

Terdapat kemungkinan DOGE mungkin mencecah $0.5 kerana didorong oleh faktor seperti minat daripada pelabur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.