The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Pelancaran NFT Pertama Adidas Memperoleh $23 Juta

Usaha NFT pertama oleh Adidas nampaknya telah berjaya. Menurut The Block, kerjasama antara Bored Ape Yacht Club, Gmoney dan Punks telah memperoleh lebih daripada $23 juta dalam Ethereum, dengan fasa “akses awal” memperoleh sebanyak $15.5 juta dan $7.5 juta dalam jualan umum. Dengan itu, pelancaran itu menghasilkan hampir 30,000 NFT (mint) walaupun terdapat gangguan yang menyebabkan Adidas menghentikan transaksi awal.

Jumlah itu mungkin tidak besar untuk jenama yang terkenal itu, tetapi Adidas berjaya mencapai keuntungan bersamaan $538.4 juta pada suku terbarunya — $23 juta daripada keluaran digital yang terhad itu adalah sesuatu yang besar. Jika terdapat lebih banyak jualan seperti ini, ia akan meningkatkan keuntungan Adidas sambil mempromosikan NFT yang sebelum ini dikhaskan untuk kasut.

Hasilnya, terdapat kemungkinan besar anda akan melihat lebih banyak keluaran NFT, apatah lagi penglibatan Adidas yang lebih besar dalam metaverse. Bukannya seperti jenama itu mempunyai pilihan lain. Nike, salah satu saingannya yang paling jelas telah membeli RTFKT untuk meningkatkan penglibatannya dengan NFT dan koleksi metaverse seperti kasut dan Adidas berisiko untuk menyerah kalah jika ia tidak bersaing.

Tajuk: Pelancaran NFT Pertama Adidas Memperoleh $23 Juta

Leave a Reply

Your email address will not be published.