The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Nilai Tron dan Cardano Turun Selepas Penyahsenaraian eToro

Nilai Tron dan Cardano Turun Selepas Penyahsenaraian eToro

Pengguna eToro di AS tidak lagi boleh berdagang Cardano (ADA) dan Tron (TRX) mulai bulan depan.

eToro, salah satu firma pembrokeran yang terkemuka di dunia, mengumumkan semalam bahawa penggunanya di Amerika Syarikat tidak lagi boleh membeli dan menjual ADA dan TRX pada platformnya mulai bulan depan. Perkembangan terbaru ini berpunca dari isu kawal selia mengenai mata wang Crypto.

Dalam catatan blognya semalam, eToro berkata, “Pengguna AS tidak akan dapat membuka position ADA atau TRX baharu mulai 26 Disember 2021. Selain itu, pertaruhan aset tersebut akan berakhir pada 31 Disember 2021. Perubahan ini disebabkan oleh pertimbangan ke atas perniagaan yang berkait dengan kawal selia yang berkembang.”

Platform pembrokeran tersebut memberi jaminan kepada pengguna AS bahawa mereka boleh memegang position ADA dan TRX yang sudah sedia ada dan boleh menutupnya pada bila-bila masa. Apabila position ditutup, eToro akan membiayai akaun pengguna dalam USD. eToro berkata ia tidak akan memaksa pengguna untuk menjual position mereka pada masa ini, dan mereka tidak merancang untuk melaksanakan jualan paksa dalam beberapa bulan akan datang.

eToro memberitahu isu kawal selia adalah sebab ia menyahsenarai ADA dan TRX daripada platformnya untuk pengguna AS. Broker tersebut, seperti beberapa bursa Crypto dan platform pembrokeran di Amerika Syarikat, menyahsenarai XRP lewat tahun lepas selepas kes Ripple vs. SEC bermula

Yayasan Cardano sedang berusaha untuk memastikan token ADA mematuhi peraturan kewangan yang diperlukan bagi pihaknya. Pada bulan Ogos, Yayasan Cardano telah bekerjasama dengan analitis AML Coinfirm bersepadu untuk Coin ADAnya untuk pematuhan garis panduan Financial Action Task Force (FATF).

Nilai ADA dan TRX kedua-duanya menurun lebih daripada 5% sejak 24 jam yang lalu sejak eToro mengumumkan penyahsenaraian mereka pada platform. Pada masa akhbar, ADA berdagang pada $1.6 setiap Coin, turun sebanyak 6.52% dalam tempoh 24 jam yang lalu. MACD ADA berada di bawah zon neutral, manakala RSInya pada masa ini berada pada 30. Petunjuk menunjukkan bahawa ADA kini terlebih jual dan boleh mencatatkan kerugian selanjutnya dalam beberapa jam akan datang.

TRX juga menurun pada masa ini selepas kehilangan lebih daripada 5% daripada nilainya sepanjang 24 jam yang lalu dan kini berdagang pada $0.0974 setiap Coin. Garis MACDnya hanya tergelincir di bawah zon neutral manakala RSInya berada pada 43. Ini, menunjukkan bahawa TRX sedang menurun pada masa ini, tetapi kerugiannya tidak seberapa jika dibandingkan dengan ADA.

XRP telah pulih daripada penurunan besar yang dialaminya tahun lepas selepas beberapa kali penyahsenaraian. ADA dan TRX mempunyai peluang cerah untuk pulih daripada penurunan baru-baru ini dalam beberapa hari dan minggu akan datang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.