The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

NFT Kini Bernilai Lebih Daripada Nissan & Domino’s Pizza

Walaupun masih sebilangan kecil orang yang memahami apa sebenarnya non- fungible token (NFT), itu tidak menghalang permodalan pasaran NFT daripada melonjak pada tahun 2021.

Nilai pasaran global NFT telah mencecah $23 bilion kerana collector telah bergegas untuk mengecapi apa yang mereka harapkan akan menjadi Bitcoin yang seterusnya, menurut DappRadar, yang menjejaki jualan tersebut.

Sebahagian besar daripada peningkatan itu adalah disebabkan oleh penjualan Beeple’s The First 5,000 Days, yang dijual dengan harga $69.3 juta awal tahun ini. Penjual- penjual besar yang lain termasuk Bored Ape Yacht Club, yang memperoleh $26.2 juta serta CryptoPunk, (dengan penjualan empat NFT sahaja) memperoleh lebih $32 juta.

Hollywood, selebriti- selebriti sukan serta jenama- jenama besar seperti Coca-Cola, Gucci, Nike, dan Adidas juga telah memberi impak dalam ruang tersebut, menaikkan NFT di tahap eksklusif yang berbeza,” kata DappRadar. “Selain itu, NFT tiba di rumah lelongan seni tradisional yang terkenal seperti Christie’s dan Sotheby’s, memberi peluang kepada masyarakat arus perdana yang mungkin tidak biasa dengan istilah itu.”

Walaupun NFT tidak berada pada tahap yang sama dengan mata wang crypto, seperti coin meme Dogecoin atau Shiba Inu, ia masih cukup besar untuk menjadi lebih bernilai daripada kebanyakkan syarikat yang didagangkan secara terbuka. Berikut adalah beberapa syarikat mewah yang telah melihat NFT melepasi had pasaran mereka tahun ini.

Semua data had pasaran adalah setakat 11:40 a.m. ET pada 17 Dis.

CarMax (KMX)—Had pasaran: $22.36 bilion

Clorox (CLX)—Had pasaran: $21.78 bilion

Carnival (CCL)—Had pasaran: $21.5 bilion

Ulta—Had pasaran: $21 bilion

Take-Two Interactive Software—Had pasaran: $20.35 bilion

MGM Resorts (MGM)—Had pasaran: $19.63 bilion

Nissan—Had pasaran: $19.35 bilion

Domino’s Pizza (DPZ)—Had pasaran: $19.33 bilion

LG Electronics—Had pasaran: $18.63 bilion

Bath & Body Works—Had pasaran: $18.19 bilion

Liberty Media (LSXMB)—Had pasaran: $18.08 bilion

Tajuk: NFT Kini Bernilai Lebih Daripada Nissan & Domino’s Pizza

Leave a Reply

Your email address will not be published.