The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Metaverse ‘Sudah Tiba’ Dan Akan Memberikan Masa Depan Cemerlang Untuk Dunia Crypto

Metaverse ‘Sudah Tiba’ Dan Akan Memberikan Masa Depan Cemerlang Untuk Dunia Crypto – Founder Solana

  • Metaverse akan memberi peluang kepada mata wang Crypto untuk menghapuskan model perniagaan yang “lapuk” seperti platform iklan internet, kata co- founder Solana.
  • Anatoly Yakovenko memberitahu Insider dalam satu temu bual bahawa dia percaya crypto boleh menjadikan metaverse lebih baik dan mengubah cara syarikat- syarikat menggunakan data.
  • Ramai pelabur berprofil tinggi percaya bahawa metaverse boleh menjadi peluang trilion dolar.

Metaverse semakin popular. Pelabur sedang membeli plot tanah maya dan barangan mewah digital, manakala syarikat- syarikat dan pasukan- pasukan sukan turut menyertai.

Minggu lepas, 4 projek metaverse telah menjual $106 juta dalam tanah maya, menurut DappRadar. Sandbox, sebuah platform permainan, memperoleh $86.56 juta dalam jualan tanah digital, manakala Decentraland mencatatkan $15.53 juta dalam jualan hartanah maya.

Walaupun mungkin merasakan tahap seterusnya dalam evolusi internet ini baru sahaja bermula, bagi co- founder Solana Anatoly Yakovenko, ia sudah menjadi realiti dan mata wang crypto boleh membantu untuk menambah baik platform tersebut.

“Metaverse sudah ada di sini. Ia masih dalam keadaan fidelity dan resolusi rendah,” katanya kepada Insider dalam temu bual baru-baru ini.

Metaverse merujuk kepada dunia maya di mana pengguna boleh melakukan apa sahaja daripada mencipta dan bermain permainan, kepada memiliki harta, membeli dan menjual aset digital, berdagang mata wang crypto ataupun membiak haiwan digital.

Yakovenko mengasaskan Solana bersama Raj Gokal pada Mac 2020. Protokol Solana serupa dengan saingannya yang lebih besar, iaitu Ethereum, kerana ia mempunyai keupayaan decentralized finance yang sama, seperti menganjurkan kontrak pintar, dan juga boleh menjalankan token NFT, tetapi ia berfungsi pada kelajuan yang lebih tinggi dan kos yang lebih rendah daripada pesaingnya yang lebih besar.

Kedua-dua Sandbox dan Decentraland, dua daripada metaverses yang lebih maju, bergerak menggunakan Ethereum, sebagai contoh.

Pemaju dalam dunia crypto sedang mencari metaverse dimana mereka boleh miliki dan bina perniagaan. Yakovenko berkata bahawa pemaju yang memahami bagaimana ini semua berfungsi boleh mencipta tool untuk content creators supaya mereka boleh mempunyai “pengalaman maya mereka tersendiri.”

“Apabila itu berlaku, ia tidak akan menjadi Sand Box metaverse yang tunggal, ia akan menjadi sekumpulan metaverse yang kecil dimana semuanya bekerjasama dan memberi pelbaai jenis pengalaman, ” kata Yakovenko.

Dia percaya salah satu kelebihan besar untuk mengadakan lebih banyak aktiviti dalam metaverse ialah dunia maya tidak akan memberikan jenis cabaran yang sama dengan pengendalian data dan privasi pengguna seperti yang dihadapi platform- platform media sosial atau enjin carian pada masa ini.

Ia juga boleh menawarkan peluang bagi mata wang crypto untuk memecahkan beberapa pegangan Big Tech pada ruang itu, kata Yakovenko.

“Saya fikir peluang untuk crypto adalah untuk menjadikan (metaverse) lebih baik dalam erti kata lain jenis- jenis model perniagaan yang wujud di web sekarang adalah “lapuk,” katanya.

“Syarikat- syarikat yang mengawal pasaran mencuri data anda, menjualnya kepada pengiklan, memberi anda maklumat yang anda tidak mahu dan cuba memaksa anda untuk mengambilnya, kitaran itu menyusahkan,” tambahnya.

Platform seperti Sandbox, Decentraland dan platform play- to- earn Axie Infinity mempunyai token crypto mereka tersendiri dimana pengguna memerlukan ia untuk membeli item maya atau yang mereka boleh terima sebagai ganjaran. Token MANA Decentraland telah memperoleh lebih dari 16,000% tahun ini, manakala token SAND Sandbox telah meningkat sekitar 5,400% dan token AXS Axie telah memperoleh lebih daripada 25,000%.

Ramai pelabur berprofil tinggi, seperti pengurus aset digital Grayscale dan pelabur teknologi disruptive Cathie Wood, percaya metaverse boleh menjadi peluang trilion dolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.