The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Jackson City Bersedia untuk Memasukkan Crypto Sebagai Pilihan Gaji

Kadar penerimaan mata wang crypto terus meningkat setiap hari secara global. Tetapi langkah bersejarah yang diambil oleh sebuah bandar di Amerika Syarikat menunjukkan bahawa mata wang crypto akan terus berada di sini untuk jangka masa yang lama, jika tidak selama-lamanya.

Jackson City Menjadi Bandar Pertama di A.S. yang Menawarkan Crypto Sebagai Pilihan Gaji


Menurut beberapa laporan media yang disahkan, bandar Jackson di Amerika Syarikat bakal mencipta sejarah dimana semua pekerja di bandar itu diberi pilihan bagi penukaran gaji kepada mata wang crypto.

Bandar itu, beberapa laporan menunjukkan, telah mengeluarkan panggilan terbuka untuk tawaran daripada firma- firma yang akan bertanggungjawab untuk menukarkan mata wang crypto sambil memastikan rancangan itu berjaya.

Mengimbau kembali pada Mei tahun lalu, telah dilaporkan bahawa Datuk Bandar itu, Scott Conger, mendedahkan bahawa dia telah memulakan rancangan di sebalik tabir untuk memasukkan Bitcoin ke dalam pilihan kewangan untuk pekerja dalam pentadbirannya.

Bercakap pada masa itu, Conger menjelaskan bahawa keputusan untuk memasukkan penggunaan mata wang crypto adalah bahawa ia akan menjadi asas untuk mewujudkan pelbagai peluang.

“Ia sangat membuka mata untuk mendengar kerajaan membincangkan cara- cara berbeza untuk membiayai sesuatu, selain itu, kami akan menaikkan cukai harta anda atau kami akan melaksanakan yuran ini. Jika kita boleh mencari cara lain untuk melakukannya, maka itulah yang akan kita lakukan,” kata Coger.

Penerimaan Crypto Di Seluruh Dunia

Penerimaan crypto di seluruh dunia mendapat sokongan terbesar pada bulan September apabila El Salvador menjadi negara pertama yang menerima aset digital perdana sebagai tender yang sah. Negara itu telah meningkatkan usahanya dengan mengumumkan Bandar Bitcoin yang tidak akan dikenakan cukai dan ia juga akan ditaja oleh aset tersebut.

Selain El Salvador, datuk bandar Miami juga telah menyokong aset crypto. Malah, baru-baru ini beliau telah mengumumkan bahawa dia akan mengambil gaji seterusnya dalam Bitcoin sambil terus mendesak untuk pengembangan penggunaan aset itu.

Tajuk: Jackson City Bersedia untuk Memasukkan Crypto Sebagai Pilihan Gaji

Leave a Reply

Your email address will not be published.