The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Inisiatif Cardano Untuk Menanam 1 Juta Pokok Tercapai

Inisiatif Cardano Untuk Menanam 1 Juta Pokok Tercapai

Cardano Foundation, sebuah organisasi non-profit yang memantau perkembangan rangkaian Cardano, berkata pada hujung minggu bahawa projek pemulihan menggunakan Cardano (ADA) telah mencapai sasaran awalnya untuk menanam lebih daripada 1 juta pokok.

“Cardano Forest dibiayai 100%, kami telah menanam 1 juta pokok. Semua pokok yang ditanam akan direkodkan pada blockchain Cardano untuk ketelusan yang dipertingkatkan dan berfungsi sebagai bukti awam mengenai aktiviti pemulihan tanah,” kata Frederik Gregaard, CEO Yayasan Cardano, dalam sebuah thread Twitter.

Foundation tersebut telah bekerjasama dengan syarikat permulaan cryptocurrency Veritree untuk membantu dengan projek penanaman. Veritree menggunakan teknologi blockchain untuk merekodkan rantaian bekalan penanaman pokok untuk pelanggannya, membolehkan pemantauan yang boleh disahkan bagi operasi sedemikian.

100 000 ADA Di- Swap Oleh Seorang Pengguna

Setiap kali Cardano didagangkan untuk token TREE, Veritree menanam pokok dalam proses itu. Akibatnya, TREE boleh ditebus untuk pokok digital dan non- fungile token (NFT) pada ‘hari penebusan’ tertentu. Keunikan NFT yang diberikan ditentukan oleh kuantiti Cardano yang pada asalnya didagangkan.

Menurut data transaksi, sejumlah besar Cardano telah didermakan untuk tujuan usaha itu. Sebuah wallet telah menukar 100,000 Cardano dengan 100,000 token TREE, yang bernilai lebih daripada $118,000 pada masa itu, dan menjadi satu-satunya derma terbesar untuk tujuan itu.

Jumlah yang ditukar oleh penyumbang terbesar lain adalah antara 5000 Cardano (kira-kira $5,900) hingga 87500 Cardano (kira-kira $103,900).

Apakah Cardano Forest?

Inisiatif Cardano Forest adalah sebahagian daripada inisiatif yang lebih besar oleh Cardano untuk membina blockchain yang positif iklim.

Teknologi Blockchain telah menjadi sasaran banyak kritikan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, kebanyakannya kerana kebimbangan tentang kesan terhadap alam sekitar. Untuk membolehkan blockchain berfungsi, ia mesti disokong oleh rangkaian manusia atau organisasi di seluruh dunia yang mengumpulkan sumber komputer mereka untuk mengesahkan data dan melaksanakan transaksi pada rangkaian, sama ada dengan mempertaruhkan mata wang kripto atau dengan mengendalikan mining rigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.