The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

DeFi Akan Pupus Dalam Tempoh 5 Hingga 10 Tahun Akan Datang – Pengasas Cardano

DeFi Akan Pupus Dalam Tempoh 5 Hingga 10 Tahun Akan Datang – Pengasas Cardano

Pengasas Cardano, Charles Hoskinson telah menyatakan bahawa disebabkan tahap kejuruteraan yang lemah, kebanyakan projek decentralized finance (DeFi) akan pupus dalam tempoh 5 hingga 10 tahun akan datang.

Bercakap semasa sesi live di YouTube, Hoskinson menyatakan bahawa banyak projek dalam ruang tersebut bergantung pada “harapan dan doa” dan bukannya memfokuskan pada kejuruteraan yang mendalam dan akibatnya mereka tidak akan mampu bertahan lama.

Menurut bos Input-Output, projek DeFi semasa boleh dianggap tidak berkualiti, satu aspek yang melemahkan pengguna.

Beliau menyatakan bahawa kualiti projek yang rendah dibuktikan dengan jumlah nilai penggodaman dalam sektor itu pada tahun 2021 sahaja. Contoh yang baik adalah ruang Ethereum mempunyai titik lemah utama yang telah menyumbang kepada hampir $10.5 bilion kerugian.

“Malangnya, banyak projek di ruang ini tidak akan tahan lama. Kita akan melihat kepupusan besar berlaku dalam tempoh 5 hingga 10 tahun akan datang. Ramai daripada anda telah bosan dengan kos yang tinggi, kekurangan penjelasan dan kualiti pengeluaran aplikasi yang rendah dalam ruang DeFi,” kata Hoskinson.

Hoskinson menambah bahawa ekosistem DeFi semasa yang akan bertahan adalah yang terbaik dan Cardano sedang berkembang untuk menyediakan sistem yang akan memperbaiki kelemahan semasa. Untuk meningkatkan ketahanan dan keselamatan, ahli matematik itu menyatakan bahawa platform Cardano DeFi lebih memfokuskan kepada faktor seperti piawaian pensijilan dan meneroka perkongsian awam-swasta.

Masa depan Cardano

Walaupun rangkaian Cardano telah mengalami peningkatan untuk tahun yang lebih baik, Hoskinson menambah bahawa 2022 akan menjadi penting. Beliau menyatakan bahawa rangkaian itu akan menjalankan beberapa kemas kini dan bukannya satu, termasuk wallet ringan dan prisma integration.

Secara keseluruhannya, pertumbuhan telah menyebabkan rangkaian mencatatkan lonjakan di bawah pelbagai metrik. Seperti yang dilaporkan oleh Finbold, dalam tempoh setahun, bilangan wallet Cardano telah meningkat lebih 1,200% daripada angka pada Krismas 2020 sebanyak 190,000 kepada 2.5 juta wallet pada 24 Disember 2021. Wallet tersebut berpotensi menunjukkan bahawa lebih ramai orang terlibat dalam rangkaian Cardano .

Semasa sesi itu, Hoskinson turut memperkenalkan Cardano DeFi Alliance (CDA) yang merangkumi pelbagai pemain yang sedang membangun pada blockchain Cardano. Matlamat keseluruhan pakatan adalah untuk mencipta ekosistem DeFi yang “teguh dan dinamik” yang akan menetapkan standard untuk diikuti oleh keseluruhan industri DeFi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.