The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Hampir 20K ATM Bitcoin Baharu Dipasang Pada 2021

Hampir 20K ATM Bitcoin Baharu Dipasang Pada 2021

Hampir 20K ATM Bitcoin Baharu Dipasang Pada 2021

Apabila penggunaan mata wang crypto semakin diterima oleh orang ramai, pengguna dalam ruang crypto sedang melaksanakan sistem untuk membantu memudahkan peralihan tersebut.

Apabila permintaan semasa untuk aset seperti Bitcoin meningkat, bilangan ATM yang menawarkan mata wang digital juga telah meningkat. Memandangkan permintaan yang semakin meningkat untuk aset crypto ini, hampir 20,000 ATM Bitcoin baharu telah dipasang setakat ini pada tahun 2021, dengan lebih daripada 50 ATM ditambah setiap hari.

Menurut data yang diperoleh oleh Finbold, Sehingga 1 Januari 2021, terdapat 14,040 ATM Bitcoin sedang beroperasi; sehingga Selasa, 28 Disember 2021, terdapat 33,850 ATM sedang beraksi, mewakili peningkatan sebanyak 19,110 ATM, menurut statistik yang disediakan oleh Coin ATM Radar.

Perlu diingatkan bahawa tidak semua ATM Bitcoin dijejaki oleh CoinAtmRadar – angka sebenar mungkin lebih tinggi.

Faktor Yang Mendorong Kebangkitan ATM Bitcoin Secara Global

Peningkatan bilangan ATM Bitcoin yang beroperasi pada tahun 2021 menunjukkan betapa pentingnya mesin ini apabila mata wang crypto mendapat populariti dan penerimaan di seluruh dunia.

Bilangan pemasangan ATM meningkat pada suku ketiga tahun ini walaupun penurunan keseluruhan dalam nilai Bitcoin. Akibatnya, berkemungkinan pembekal dan pelabur berasa optimistik tentang prospek jangka panjang ruang tersebut.

Secara amnya, nilai Bitcoin meningkat dengan ketara pada tahun 2021, didorong oleh institusi yang menarik lebih ramai pelabur runcit yang berharap mendapat manfaat daripada nilai aset yang semakin meningkat—yang diserlahkan oleh ROI Bitcoin yang menunjukkan mata wang digital utama itu meningkat 69% year- to- date.

Bagi pelabur crypto yang ingin mendapatkan manfaat daripada aset tersebut, ATM Bitcoin amat menarik kerana mereka boleh memintas prosedur Know Your Customer (KYC) yang membebankan yang biasa ada pada platform dagangan mata wang crypto.

Tambahan pula, ATM Bitcoin membenarkan individu terlibat dalam industri mata wang crypto, yang semakin dianggap sebagai pelindung terhadap inflasi dan salah satu cara untuk menyimpan harta, terutamanya di tengah-tengah situasi ekonomi semasa yang teruk akibat wabak dan inflasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.