Gemini dan Huobi Menyenaraikan Dogelon Mars

CEO Tesla, Elon Musk ialah salah seorang yang paling berpengaruh dalam ruang mata wang crypto dan dia telah memberi inspirasi kepada penciptaan beberapa coin meme sejak beberapa bulan kebelakangan ini. Salah satu coin meme kini menunjukkan prestasi yang baik selepas disenaraikan di beberapa platform pertukaran crypto utama.

Token Berinspirasikan Elon Musk Berjaya ke Platform Pertukaran Crypto Utama

Dogelon Mars (ELON), coin meme yang diilhamkan oleh CEO Tesla Elon Musk, telah berjaya memasuki dua platform pertukaran crypto utama. Token meme itu baru-baru ini disenaraikan di platform pertukaran crypto Huobi dan Gemini.

Dogelon Mars ialah coin meme bertemakan anjing yang dihoskan pada blockchain Ethereum dan Polygon. Coin ini berusaha untuk menjadi popular seperti coin meme terkemuka yang lain seperti Dogecoin, Shiba Inu dan Floki Inu. Token itu menggabungkan populariti Elon Musk dan Dogecoin serta keinginan Musk untuk meneroka melangkaui Bumi ke Marikh.

Huobi, salah satu platofrm pertukaran crypto terkemuka di dunia, mengumumkan semalam bahawa ia telah menyenaraikan Dogelon Mars pada platformnya, memudahkan berjuta-juta pedagang mengakses coin meme tersebut.

Pengumuman itu diikuti oleh satu lagi dari Gemini, sebuah platform yang dimiliki dan dikendalikan oleh adik beradik kembar Winklevoss. Gemini juga mengumumkan bahawa ia telah menyenaraikan MARS pada platformnya dan token itu boleh didagangkan dengan Dolar AS, Dolar Kanada, Euro dan Pound Britain.

Harga MARS Meroket Mengikuti Pelbagai Penyenaraian

Harga MARS telah meroket sejak beberapa jam yang lalu kerana coin itu disenaraikan di platform utama. Pada masa akhbar, MARS didagangkan pada $0.000001766 untuk setiap token, meningkat lebih daripada 34% dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Sepanjang minggu lalu, harga token telah melonjak dengan kadar luar biasa, mengatasi banyak token dalam proses itu. Modal pasaran token itu ialah $15 juta pada seminggu yang lalu, tetapi kini mencecah melebihi $120 juta.

Rally tersebut berlaku akibat pasaran mata wang crypto yang perlahan-lahan pulih daripada penurunan yang terjadi baru-baru ini, dengan Bitcoin kini didagangkan melebihi $51k untuk setiap coin.

Tajuk: Gemini dan Huobi Menyenaraikan Dogelon Mars