The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Bitcoin Menghasilkan Lebih 1300 Jutawan Baharu Dalam Tempoh Sebulan Yang Lalu

Bitcoin Menghasilkan Lebih 1300 Jutawan Baharu Dalam Tempoh Sebulan Yang Lalu

Kenaikan Bitcoin (BTC) baru-baru ini dalam pasaran mata wang kripto telah menghasilkan sejumlah jutawan baharu.

Data yang diperoleh oleh Finbold menunjukkan bahawa pada 10 Februari 2022, bilangan address yang mempunyai baki BTC lebih daripada $1 juta adalah pada 96,399, menurut statistik BitInfoCharts.com.

Apabila menggunakan web archive tool Wayback Machine, kami dapat menentukan bahawa bilangan address BTC yang mempunyai Bitcoin bernilai lebih $1 juta meningkat sebanyak 1,368 dalam tempoh 30 hari yang lalu, jika dibandingkan dengan 95,031 address yang direkodkan pada 10 Januari.

Kira-kira 7,815 daripada address mempunyai baki gabungan kira-kira $10 juta. Baki 88,584 address mempunyai baki $1 juta setiap satu.

Walaupun peningkatan baru-baru ini, jumlahnya pudar berbanding 28 Oktober 2021, apabila 116,139 address diisytiharkan sebagai jutawan Bitcoin, 105,820 mempunyai baki sekurang-kurangnya $1 juta, dan 10,319 mempunyai baki tidak kurang daripada $10 juta.

Perlu dinyatakan bahawa bilangan jutawan Bitcoin menurun secara mendadak pada 28 Oktober dan 26 Januari, apabila address yang mempunyai baki lebih $1 juta berjumlah 87,953. Mengikut penemuan, bilangan jutawan Bitcoin jatuh sebanyak 28,186 antara kedua-dua tarikh, sejumlah 24.26%.

Analisis Menunjukkan Potensi Paras Terendah Untuk BTC

Memandangkan peralihan dalam pasaran baru-baru ini, adalah menarik untuk perhatikan jika Bitcoin terus menambah bilangan jutawan jika ia terus meningkatkan momentum naiknya selepas analisis dalam rantaian yang menunjukkan BTC mungkin telah mencapai paras terendah.

Bitcoin telah berjaya melalui fasa pertama short squeeze mengikut metrik Glassnode, dan pasaran telah meningkat akibat daripada prestasi ini. Beberapa langkah menunjukkan bahawa sokongan ketara hadir sekitar $35,000, dan peniaga kini berharap momentum dalam rantaian akan mendorong harga lebih tinggi dalam beberapa minggu yang akan datang.

Pada masa ini, Bitcoin didagangkan pada $45,394, naik 3.33% dalam 24 jam terakhir dan 23.03% sepanjang tujuh hari sebelumnya.

Mata wang kripto terbesar di dunia ini mempunyai nilai pasaran semasa sebanyak $860.4 bilion dengan 41.8% penguasaan pasaran.

Disebabkan sifat anonymous bagi aset digital paling berharga di dunia itu, adalah sukar untuk mengenal pasti orang yang memiliki address tersebut.

Address Bitcoin yang mempunyai lebih daripada $1 juta dalam Bitcoin mungkin dikaitkan dengan pelabur yang mempunyai aliran modal yang besar, seperti institusi atau pengguna- pengguna terawal. Juga penting untuk diingat bahawa seorang pemegang Bitcoin mungkin mempunyai banyak address Bitcoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.