The Best AI Robot For Trading Crypto

5%-300% INCOME SETIAP HARI DENGAN TRADE CRYPTO SECARA KONSISTEN SECARA AUTOMATIK

Kepada Ahli-Ahli Yang Mendaftar Melalui Website Ini, Sila Whatsapp Saya ID Royal Q Anda Untuk DiMasukkan Ke Dalam Group Telegram...Terima Kasih

Aplikasi Perdagangan Public Menambah 4 lagi Mata Wang Crypto Termasuk Token Decentraland

  • Aplikasi dagangan Public menambah empat lagi aset digital pada platform dagangan cryptonya.
  • Decentraland token Metaverse, yang telah meningkat kira-kira 150% tahun ini, adalah salah satu daripadanya.
  • Public kini mempunyai 25 mata wang crypto yang boleh dibeli dan dijual pada platformnya.

Aplikasi perdagangan Public baru sahaja menambah empat lagi token pada crypto exchange nya, termasuk Decentraland, kegemaran metaverse.

Public, aplikasi perdagangan saham sosial yang dilancarkan pada tahun 2019, menambah mata wang crypto Decentraland, Cosmos, Fantom, dan The Graph pada platformnya — menjadikan jumlah bilangan token yang pengguna boleh membeli dan menjual kepada 25, kata syarikat itu dalam e-mel kepada Insider.

Merujuk kepada cara-cara ia menentukan token crypto mana yang hendak ditambahkan pada platformnya, Public berkata:

“Apabila menawarkan aset crypto baharu, kami bekerjasama rapat dengan rakan kongsi kami Apex Crypto, dan kami juga mempunyai pelbagai atribut yang kami pertimbangkan, termasuk had pasaran, volum dagangan, memastikan set tawaran yang pelbagai, dan menyediakan keseimbangan antara penawaran aset yang popular dengan yang memenuhi momen pasaran

Token Decentraland telah melonjak kira-kira 150% pada tahun lalu, dengan kebanyakan keuntungan itu adalah daripada bulan lalu sejak syarikat yang dahulunya dikenali sebagai Facebook kini Meta.

Metaverse dianggap sebagai fasa seterusnya dalam internet, sebuah dunia digital di mana orang boleh bekerja, berinteraksi dan bermain. Decentraland ialah versi metaverse di mana orang ramai boleh membeli dan menjual barangan maya seperti lot tanah menggunakan token asli platform, MANA. Satu plot tanah baru-baru ini dijual dengan harga kira-kira $2.5 juta, Insider melaporkan pada masa itu.

Public mula menawarkan dagangan crypto pada bulan Oktober di tengah-tengah rally yang meluas dalam aset digital. Pada mulanya, platform hanya membenarkan perdagangan dengan 10 mata wang crypto, termasuk Bitcoin dan Ether. Di tengah-tengah peningkatan epik dalam spinoff dogecoin, shiba inu, platform itu mula menawarkan coin meme yang diilhamkan oleh anjing itu. Pada bulan November, Public menambah 10 lagi coin, termasuk Solana, Terra, Uniswap, Avalanche, Chainlink dan Polygon.

Platform ini telah memperkukuh tawaran cryptonya, berbeza dengan pesaingnya Robinhood, yang telah menangguhkan penambahan lebih banyak aset digital pada senarainya sehingga penjelasan lanjut diberikan mengenai pengawalan mata wang tersebut.

Tajuk: Aplikasi Perdagangan Public Menambah 4 lagi Mata Wang Crypto Termasuk Token Decentraland

Leave a Reply

Your email address will not be published.